Пловдивчанка изпрати сигнал до редакцията на Plovdiv24.bg, свързан с работния режим

...
</TD
>Пловдивчанка изпрати сигнал до редакцията на Plovdiv24.bg, свързан с работния режим
Коментари Харесай

Пловдивчанка към Общината: Просто ситуацията е меко казано абсурдна

Пловдивчанка изпрати сигнал до редакцията на  Plovdiv24.bg, обвързван с работния режим на светофара на едно от най-натоварените кръстовища в града. Ето защо тъкмо става въпрос:

Относно светофарната уредба, намираща се на кръстовището на бул.Пещерско шосе с ул. Елин Пелин

Живея в кв. " Прослав " и идвайки от Пещерско шосе, при завой наляво е невероятно да се завие на зелено, постоянно е на алено, поради мощния трафик за влизане в града! Не са редки и случаите на ПТП-та. Редовно има и патрулна полицейска кола на бензиностанция ЕКО, която следи за нарушавания, като да вземем за пример минаване на алено! Квартал " Прослав ", както допускам знаете, е бързо застрояващ се квартал и жителите стават от ден на ден.

Имайки поради и ремонта на " Околовръстен път " и фактът, че цялото придвижване на тежки камиони и коли влиза през " Пещерско шосе " просто обстановката е меко казано неуместна!!!

Въпросът ми е не дали, а по кое време ще се направи обособена секция на въпросния светофар единствено за завиващите наляво?

Благодаря!

П.П. Това е писмото, което съм изпратила на 21.07.2022г. Оперативна програма Организация и надзор на превоза. В момента обстановката е още по-утежнена, поради обстоятелството, че се стъмва по-рано.

Реакция до момента-нулева!!!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР